De waarde van vernieuwing

De wereld is in de ban van disrupties en innovaties. Elke dag kunnen we weer nieuwe dingen, zijn er nieuwe toepassingen, nieuwe vindingen, die potentieel de wereld op z’n kop zetten. In de digitale economie lijkt alles mogelijk. Is het niet vandaag, dan zeker morgen. Maar hoe zorgen we ervoor dat wat technologisch kan, in de praktijk ook echt werkt?

Wij zijn SIVI en wij ontwikkelen en beheren standaarden voor digitaal zakendoen in de verzekeringsbranche. Onafhankelijk en deskundig. We bieden inzichten om kosten te verlagen en waarde toe te voegen. Inzichten die verder reiken dan de standaarden alleen. We analyseren trends, onderzoeken de impact van nieuwe technologieën en inspireren alle ketenpartners om samen nieuwe stappen te zetten. Dat doen we met papers, seminars en trainingen voor managers en medewerkers van bijvoorbeeld verzekeraars, intermediairs en volmachten. Vanuit het geloof dat vernieuwing pas waarde krijgt als je het in de keten vlekkeloos kunt toepassen.

SIVI brengt ketenpartners samen om digitaal verkeer voor de sector en de consument te laten werken. De consument, die steeds hogere eisen stelt aan gemak, zekerheid en veiligheid. En die ‘vertrouwen’ tegenwoordig met hoofdletters schrijft. Het succesvol bedienen van de digitale consument vraagt om de eenduidigheid van standaarden en de inspiratie van nieuwe mogelijkheden. Wij helpen de verzekeringsbranche om beide te bieden.

SIVI, standaard verandering

Lees meer over de stichting SIVI in de FAQ

Download hieronder de SIVI pitch: