SIVI AFS is de basis voor een digitaal ecosysteem waarin klanten een goede bediening kunnen krijgen binnen de verschillende distributieketens van financiële producten (zoals de ketens voor Provinciale Distributie en Volmacht Distributie). Waar goede toegang tot data en uitwisseling van data mogelijk is, en waar digitale samenwerking met ruimte voor individuele verschillen eenvoudig is te realiseren.

SIVI AFS bestaat onder andere uit de gegevensstandaarden voor AFD 1.0 en AFD 2.0, SIVI AFS API-raamwerk en diverse protocollen.

Gegevensgerelateerde afspraken zijn gedocumenteerd in de All Finance Datacatalogus (AFD), in het Online Handboek lees je wat de belangrijkste verschillen zijn tussen AFD 1.0 en AFD 2.0.

Alle afspraken rond functies en processen zijn gedocumenteerd binnen het SIVI All Finance API-raamwerk.

Relevant voor SIVI AFS

Hieronder vind je een overzicht van relevante informatie en documentatie voor SIVI AFS.

Actueel

SIVI AFS Magazine

Twee keer per jaar brengt SIVI het SIVI AFS Magazine uit. Boordevol informatie over ontwikkelingen rond de SIVI All Finance Standaard en verhalen van gebruikers uit de dagelijkse praktijk.

Contact

Neem contact met mij op voor al je vragen of suggesties rond SIVI AFS. Stel direct een vraag of dien een contactverzoek in via het contactformulier!

Robin Oostrum
Ketenmanager SIVI AFS