Utrecht – 23 juni 2021

SIVI lanceert vandaag de tweede editie van het SIVI AFS Magazine: een periodiek digitaal tijdschrift, specifiek gericht op de analist en ontwikkelaar die SIVI AFS gebruiken. In deze editie veel aandacht voor de “uitzonderingen op de standaard”: wat als een verzochte uitbreiding niet past binnen het AFD? Een verzekeraar laat (bijvoorbeeld) een uniek acceptatiecriterium natuurlijk niet vallen omdat het niet binnen de standaard past. Om deze reden is er binnen SIVI AFS nadrukkelijk ruimte voor het vastleggen van uitzonderingen op de standaard. In dit magazine leggen we uit hoe: zowel voor attributen als functies.

Bijdragen uit de branche zijn er deze editie ook weer: Thierry van Ekeren legt uit hoe ANVA gebruikmaakt van het SIVI AFS als koppelvlak, Antoine Boot (De Goudse) laat uitgebreid zijn licht schijnen over SIVI AFS en Paul Janssen (Ockto) beantwoordt vijf vragen over de Ockto-mapping.

Daarnaast is er veel aandacht voor AFD Online Samenstellen (kortweg AOS), waarmee handmatig berichtschema’s opstellen tot het verleden behoort. Ook leggen we stapsgewijs uit wat je moet doen om het SIVI API-raamwerk te plotten op je eigen webservices, en wat je moet doen met bedrijfseigen API-implementaties als het API-raamwerk juist niet past.

Het SIVI AFS Magazine is een aanrader voor analisten en ontwikkelaars die zich willen verdiepen in het SIVI AFS. Ideaal tijdens het EK voetbal… Veel leesplezier!

  • De tweede editie van het magazine kun je rechts downloaden via het venster ‘Download’.
  • Abonneren op volgende uitgaven doe je via het formulier ‘Houd mij op de hoogte’.