5 november 2015

Op donderdag 5 november vond ons eerste HDN SIVI congres ‘De consument in de keten(en)?!’ plaats. Wij kijken terug op een succesvol congres! Onze doelstelling was om een aantal waardevolle, nieuwe inzichten en ontwikkelingen te delen, die universeel zijn in zowel de hypotheek- als verzekeringsbranche. Die hebben wij gegeven rondom de consumentengedrag, digitale identiteiten, Personal Data Stores, hacking risico’s en Watson technologie. Dit zijn allemaal ontwikkelingen die gevolgen kunnen hebben voor de wijze waarop de processen en bedieningsmodellen zijn ingericht, nu en in de toekomst. HDN en SIVI zijn daarbij graag jouw sparringspartner.

Wij bedanken je hartelijk voor je komst! Je bevond je in goed gezelschap, want totaal hebben zo’n 140 CEO’s en hoger management/beleidsmakers van financiële dienstverleners ons congres bezocht. Daar zijn wij erg trots op.

Wij stellen iedereen in de gelegenheid om het onderzoeksrapport van studenten Jennifer Smit en Francis Bak en bijna alle presentaties die tijdens het congres zijn gehouden, nog eens door te lezen. De materialen zijn via onderstaande links hiernaast beschikbaar.