Kennisbank Kwaliteit Onbemenste Toepassingen

De Kennisbank Kwaliteit Onbemenste Toepassingen is hét centrale informatiepunt voor de financiële dienstverlening op het gebied van kwaliteit van onbemenste toepassingen. De kennisbank brengt kwalitatief hoogwaardige, richtinggevende en leidende rapporten, papers, artikelen en referenties op dit gebied overzichtelijk bij elkaar.

De Kennisbank Kwaliteit Onbemenste Toepassingen is ondersteunend aan de Checklist Onbemenste Toepassingen (Checklist-OT) en geeft verdiepende informatie over de kwaliteitsaspecten die in de Checklist-OT aan bod komen.

De Checklist-OT stelt partijen in staat de maatregelen rond de kwaliteit van onbemenste toepassingen vast te leggen en in samenhang te beoordelen. De Checklist-OT maakt inzichtelijk hoe een toepassing omgaat met de eisen die vanuit de wet worden gesteld, de belangrijkste risico’s bij inzet van de gebruikte technologieën en het invullen van processen als testen en monitoring. De Kennisbank Kwaliteit Onbemenste Toepassingen biedt inzicht en inspiratie hoe je als organisatie invulling kan geven aan het borgen van kwaliteit.

Je kunt door de Kennisbank bladeren via de links naar de specifieke thema’s hierboven.

    Heb je een vraag over de Kennisbank Kwaliteit Onbemenste Toepassingen?

    We helpen je graag verder