Voor deze sessie kunt u zich niet meer inschrijven. Op donderdag 21 maart wordt deze sessie herhaald. U kunt zich hier inschrijven voor deze sessie.

SIVI organiseert op donderdag 21 februari 2019 om 14:00 uur een informatiesessie met als onderwerp “Blik op 2019-2020, naar een digitaal ecosysteem”.

SIVI is het onafhankelijk kennis- en standaardisatie-instituut voor digitaal zakendoen binnen de verzekeringsindustrie. SIVI beheert standaarden, analyseert trends, onderzoekt de impact van nieuwe technologieën en inspireert ketenpartners om samen nieuwe stappen te zetten. Het gaat om digitaal zakendoen of meer specifiek om ketenoptimalisatie. Over gekoppelde processen en de uitwisseling en het gebruik van data. De stip op de horizon voor SIVI is een dynamisch en flexibel ecosysteem rond digitaal zakendoen binnen de verzekeringsindustrie. Een ecosysteem dat enerzijds recht doet aan individuele verschillen tussen ketenpartijen en anderzijds de kosten rond interoperabiliteit binnen de keten tot een minimum beperkt.

In deze informatiesessie gaat Herman Lenferink in op de belangrijkste ontwikkelingen rond digitaal zakendoen binnen de Nederlandse verzekeringsindustrie. Tevens laat hij zien wat voor 2019-2020 de belangrijkste thema’s voor SIVI zijn.

Deze informatiesessie is bedoeld voor iedereen die richting en invulling geeft aan het ontwikkelen en implementeren van toepassingen rond ketenoptimalisatie binnen de Nederlandse verzekeringsindustrie. Tijdens de sessie is er gelegenheid voor vragen en discussie.

Het programma

13:30-14:00

14:00-16:00

Ontvangst

Blik op 2019-2020, naar een digitaal ecosysteem.

De sessie wordt verzorgd door Managing Consultant Herman Lenferink.