Vanwege grote interesse organiseert SIVI, bij voldoende aanmeldingen, op donderdag 18 juli 2019 een extra informatiesessie over Verzuimstandaarden (de sessie van 20 juni is volledig volgeboekt). Deze informatiesessie is bedoeld voor geïnteresseerden in de verzuimstandaarden bij verzekeraars, arbodiensten en leveranciers van verzuim- en hr-software.

SIVI ontwikkelt en beheert krachtige ondersteuningsmiddelen ten behoeve van de samenwerking en procescommunicatie binnen de gehele verzuimketen, ofwel tussen werkgever/werknemer, arbodienst en verzekeraar. Door veilige en efficiënte uitwisseling van gegevens worden processen geoptimaliseerd en vooral werkgevers ontzorgd. Daarnaast is sprake van gestandaardiseerd elektronisch dataverkeer, wat tijd en geld bespaart. Tevens is minder sprake van fouten ten gevolge van uiteenlopende definities en interpretaties van gegevens. De standaarden stellen ketenschakels in staat AVG-proof data uit te wisselen.

Op donderdag 20 juni en donderdag 18 juli organiseert SIVI een (extra) informatiesessie over de verzuimstandaarden:
Verzuimstandaard Werkgevers ↔ Arbodiensten (Bestaand, 1 juli nieuwe release)
Verzuimstandaard Werkgevers ↔ Verzekeraars (Nieuw)
Verzuimstandaard Arbodiensten ↔ Verzekeraars (Nieuw)

Deze informatiesessies zijn bedoeld voor geïnteresseerden in de verzuimstandaarden bij verzekeraars, arbodiensten en leveranciers van verzuim- en hr-software. Tijdens de sessies is er gelegenheid voor vragen en discussie.

Het programma

13:30-14:00

14:00-16:00

Ontvangst

Verzuimstandaarden

De sessies worden verzorgd door Consultant Jeroen Hartogensis.

De informatiesessie van 20 juni is intussen volgeboekt. Bij voldoende aanmeldingen wordt een extra sessie georganiseerd op donderdag 18 juli 2019.

Aanmelden SIVI Sessie Verzuimstandaarden

Ja, ik meld mij aan voor de extra SIVI Sessie op donderdag 18 juli 2019 in Utrecht.

Houd mij op de hoogte

Word op de hoogte gehouden over de Verzuimstandaarden